Ordu-Giresun Havalimanı'na yeni sefer

- Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: - "Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Antalya'ya karşılıklı seferler, 11 Temmuz'da başlıyor"

Google Haberlere Abone ol
Ordu-Giresun Havalimanı'na yeni sefer

ORDU (AA) - Türkiye ve Avrupa'nın deniz üzerine inşa edilen ilk ve tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'na yeni seferler konuldu.

Türk Hava Yolları Ordu Giresun Satış Müdürü Yunus Akbulut ve Satış Şefi Serhat Kahraman, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Yılmaz, Ordu-Giresun Havalimanı'na yeni bir seferin daha eklendiğini söyledi.

Daha önce, İstanbul, Ankara ve İzmir'e karşılıklı sefer düzenlendiğini belirten Yılmaz, "Girişimlerimiz sonucunda Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Antalya'ya karşılıklı seferler, 11 Temmuz'da başlıyor. Bölge halkına hayırlı olsun." dedi.

Yılmaz, Anadolu Jet tarafından düzenlenecek seferlerin pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri yapılacağını ifade ederek, Antalya kalkış saatinin 07.30, Ordu-Giresun kalkış saatinin ise 09.30 olacağını söyledi.

Antalya seferinin de eklenmesiyle havalimanında günlük düzenlenen sefer sayısının 23'e çıkacağını dile getiren Yılmaz, "Her geçen gün yolcu kapasitesi artan havalimanında yeni seferlerin eklenmesi karşısında çok mutluyuz. Artık Ordu'dan Akdeniz'e gidecek vatandaşlarımız kısa sürede istedikleri yere ulaşabilecek. Yeni Karadeniz-Akdeniz hattı hayırlı olsun." diye konuştu.

Yılmaz, 11 Temmuz'dan itibaren gerçekleştirilecek seferler için bilet satışlarının da başladığını, tatil planı yapanların bilet konusunda erken davranmalarında fayda olacağını kaydetti.


Yorumlar