Ordu'daki sel

- Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: "Ordu’da yaşanan felaket sonucu Perşembe ilçemizde de büyük bir hasar oluşmuştu. Özellikle Altınordu ile Perşembe ilçemizi karayolu ile birbirine bağlayan Efirli köprümüzün zarar görmesi, orada yaşayan hemşehrilerimizin ulaşımında sıkıntıların yaşanmasına yol açmıştı. En kısa sürede köprünün tamamlanması konusunda talimatımızı verdik, konunun yakından takipçisiyiz"

Google Haberlere Abone ol
Ordu'daki sel
Ordu’da temmuz ayında etkili olan selde zarar gören Efirli Köprüsü'nün inşa çalışmalarına başlandığı, köprünün en kısa sürede hizmete gireceği açıklandı.
Ramazan Bayramı’nda yaşanan sel felaketinden dolayı zarar gören Perşembe ve Altınordu ilçelerini bir birine bağlayan Efirli Köprüsü'nün, Başbakan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş’un ilgili makamlara talimat vermesi ve konuyu yakından takip etmesi sonucu, ihaleye çıkılarak yapımına başlandığı bildirildi.
Kurtulmuş, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, coğrafi olarak yoğun yağış olan Ordu’nun, Ramazan Bayram’ında büyük bir sel felaketiyle karşı karşıya kaldığını, bu durumundan köprüler ve yollarda önemli zararlar oluştuğunu ifade etti.
Ordulu hemşehrilerinin sel felaketinden sonra hizmetlerden mahrum kalmaması için gerekli her türlü çalışmaları hızla başlattıklarını belirten Kurtulmuş, şunları kaydetti:
"Ordu’da yaşanan felaket sonucu Perşembe ilçemizde de büyük bir hasar oluşmuştu. Özellikle Altınordu ile Perşembe ilçemizi karayolu ile birbirine bağlayan Efirli köprümüzün zarar görmesi, orada yaşayan hemşehrilerimizin ulaşımında sıkıntıların yaşanmasına yol açmıştı. En kısa sürede köprünün tamamlanması konusunda talimatımızı verdik, konunun yakından takipçisiyiz. İnşallah Efirli köprümüz tamamlanınca burayı kullanan hemşehrilerimize büyük bir kolaylık sağlanmış olacak."
 

Yorumlar