OPET Temiz Tuvalet Tırları Ankara'da

İSTANBUL (AA) - Yaz aylarında karayollarında oluşan yoğunluk nedeniyle bu yıl da Türkiye turuna çıkan "OPET Temiz Tuvalet Tırları" Ankara'daki OPET...

Google Haberlere Abone ol
OPET Temiz Tuvalet Tırları Ankara'da

İSTANBUL (AA) - Yaz aylarında karayollarında oluşan yoğunluk nedeniyle bu yıl da Türkiye turuna çıkan "OPET Temiz Tuvalet Tırları" Ankara'daki OPET istasyonlarını ziyaret ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Temiz Tuvalet Tırları bayram itibariyle çeşitli illerdeki OPET istasyonlarında hijyen çalışması yaparak sürücülere bilgilendirici broşürler ve temizlik kitleri dağıttı.

Yaz seyahatleri nedeniyle OPET istasyonlarında yaşanabilecek yoğun kullanım nedeniyle Türkiye genelinde hizmet verecek olan tırlar, Ankara’daki OPET istasyonlarında da tuvaletleri hijyenik hale getirerek malzeme tedariği yapacak. OPET müşterilerine de temizlik ve hijyen kurallarına yönelik bilgilendirici broşür ve temizlik kitleri dağıtılacak.

Türkiye'nin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projesi olan OPET Temiz Tuvalet kampanyası kapsamında iki ayrı rota üzerinden yola çıkan ve Ford Trucks 1848T çekicilerin kullanıldığı tırlar, 19 Eylül'e kadar 27 şehirdeki 208 istasyonda hizmet verecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Temiz Tuvalet kampanyasının fikir lideri OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, proje ile 16 yıl içerisinde 9 milyon kişiye ulaşarak hijyen eğitimi verdiklerini belirtti.

Tuvaletlerin bir ülkenin medeniyet göstergesi olduğunu kaydeden Öztürk, Temiz Tuvalet kampanyasını OPET istasyonlarının yanı sıra, 7,5 milyon kilometre yol kat ederek tüm Türkiye’de köy ve kasabalarda halka, okullarda öğretmen ve öğrencilere ulaştırdıklarını vurguladı.

OPET standartlarının TSE işbirliği ile İçişleri Bakanlığı tarafından halka açık tuvaletler, iş yeri ve restoran tuvaletleri dahil olmak üzere zorunlu kılındığını da hatırlatan Öztürk, "Sağlıklı bir gelecek için projemizi yaygınlaştırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar