Olimpiyata gidecek sporcunun bıçaklanması

- Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İşseven: - "İnşallah büyük bir şey çıkmaz, neticeyi bekliyoruz. Doktorlar, şu anda ilgileniyorlar"

Google Haberlere Abone ol
Olimpiyata gidecek sporcunun bıçaklanması

SAKARYA (AA) - Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları kotası alan milli kürekçi Enes Kuşku'nun Sakarya'da trafikte yaşanan tartışmada bıçaklanmasına ilişkin, "İnşallah büyük bir şey çıkmaz, neticeyi bekliyoruz. Doktorlar, şu anda ilgileniyorlar." dedi.

İşseven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, böyle bir olayın vuku bulmasının herkesi derinden üzdüğünü söyledi.

Söz konusu olaydan önce takımın 2016 Rio Olimpiyat Oyunları için çok iyi bir çalışma içerisinde olduğunu anlatan İşseven, "Böyle bir olayın meydana gelmesini hayretle karşılıyoruz. Yani bu nasıl bir şeydir, nasıl olabiliyor? Adam araçtan iniyor ve bıçaklıyor, böyle bir şey olabilir mi? Bu insanlar nerede yaşıyor, anlamadım. Tabii ki üzücü bir vaka. Oyuncumuza büyük geçmiş olsun." ifadesini kullandı.

İşseven, olayın sonunun da düşündürücü olduğunu dile getirerek, "Bu insanlar, o hareketi yapabilecek ortamı nasıl bulabiliyor? Onun hala hayreti içindeyim. İnşallah büyük bir şey çıkmaz, neticeyi bekliyoruz. Doktorlar, şu anda ilgileniyorlar. İnşallah iyi bir sonuç çıkar, devamı olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Ona bakıp karar vereceğiz." şeklinde konuştu.

2016 Rio Olimpiyat Oyunları kotası alan Galatasaraylı kürekçi Enes Kuşku, önceki gün Sakarya'da trafikte yaşanan tartışmada kasık ve sol bacak adalesinden bıçaklanmış, Sakarya Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından İstanbul'daki özel bir hastaneye getirilmişti.

Yorumlar