Old Trafford'daki şüpheli paket

LONDRA (AA) - İngiltere Premier Lig'in 38. ve son haftasındaki Manchester United-Bournemouth maçının ertelenmesine sebep olan ve uzman ekiplerce stadyumda...

Google Haberlere Abone ol
Old Trafford'daki şüpheli paket

LONDRA (AA) - İngiltere Premier Lig'in 38. ve son haftasındaki Manchester United-Bournemouth maçının ertelenmesine sebep olan ve uzman ekiplerce stadyumda kontrollü patlatılan şüpheli paketin, gerçek bomba olmadığı bildirildi.

Manchester polisinden yapılan açıklamada, olaya ilişkin değerlendirmenin tamamlandığı ve stadyumdaki aramalara devam edildiği belirtildi.

Polisin açıklamasında, bomba imha uzmanları tarafından stadyumda kontrollü patlatılan paketin, "inanılmaz derecede gerçek patlayıcı bir cihaz" gibi görünmesine karşın böyle bir özelliğinin bulunmadığı ifade edildi.

Premier Lig'de 4'üncülük mücadelesi veren Manchester United ile iddiası bulunmayan Bournemouth arasındaki karşılaşma, ülkenin kuzeybatı kenti Manchester'daki Old Trafford Stadı'nın kuzeybatı tribününde bulunan şüpheli paket yüzünden yapılamamıştı. Başlama vuruşuna dakikalar kala gelen ihbarı değerlendiren polis, güvenlik gerekçesiyle stadı boşaltma kararı almıştı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki "premierleague" isimli resmi hesaptan yapılan açıklamada, maçın ileri bir tarihe ertelendiği duyurulmuştu.

Old Trafford, yaklaşık 76 bin kişi kapasitesiyle İngiltere'deki en büyük stadyumlar arasında gösteriliyor.

Yorumlar