Olağanüstü hal ilan edilmesi

- Edirne'de vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamayı kent meydanındaki dev ekrandan izledi -Vatandaşlar, FETÖ darbe girişimine yönelik açıklanan 3 ay süreyle olağanüstü hal ilan edilmesini alkışlayarak destekledi

Google Haberlere Abone ol
Olağanüstü hal ilan edilmesi

EDİRNE (AA) - Edirne'de vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamayı kent meydanındaki dev ekrandan izledi.

Vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik 3 ay süreyle olağanüstü hal ilan edilmesini alkışlayarak destekledi.

Saraçlar Caddesi'ndeki dev ekrandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması izleyen Hüseyin Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişimiyle Türkiye'yi bölmeye çalıştığını söyledi.

Halkı karşısında bulan darbecilerin girişimini gerçekleştiremediğini belirten Ceylan, "Bu konuda 3 ay olağanüstü hal ilan edilmesini doğru buluyoruz. Dış güçlerin ülkeye girmemesi için olağanüstü hal ilan edildi. Bu süre zarfında ortam daha çok bozulmayacak ve karışmayacak. Darbe girişiminin etkileri bu süreçte düzelecek" dedi.

Ziya Demir de halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olduğunu söyledi. Alınan kararları desteklediklerini ifade eden Demir, "Cumhurbaşkanımıza güveniyoruz. O bizim için en hayırlısı ne ise o kararı verecektir. Sonuna kadar da arkasındayız. Darbe girişimi ise FETÖ'nün yaptığı bir vatan hainliğidir" diye konuştu.









Yorumlar