Öğretmen çift, yeni görev yerlerine giderken kaza yaptı

- İzmir'de öğretmenlik yaparken tayinlerinin çıktığı Erzurum'a gitmek için yola çıkan çift, Erzincan'da geçirdikleri trafik kazasında yaralandı

Google Haberlere Abone ol
Öğretmen çift, yeni görev yerlerine giderken kaza yaptı

ERZİNCAN (AA) - Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında, tayinlerinin çıktığı Erzurum'a gitmek için yola çıkan öğretmen çift ve bir çocuklarının da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Burhanettin Üçkan'ın (23) kullandığı 63 ZK 194 plakalı otomobil, Erzincan-Erzurum Karayolu'nun Üzümlü Kavşağı yakınlarında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki trafik levhalarına çarptı.

Duramayıp şarampole devrilen otomobildeki aynı aileden Burhanettin Üçkan, ağabeyi Muhammet Üçkan (28), yengesi Yağmur Aydın Üçkan (28) ve 1 yaşındaki yeğeni Avzem Üçkan, araçta sıkıştı.

Yoldan geçen diğer sürücülerin yardımıyla araçtan çıkartılan yaralılar, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Burhanettin ve Muhammet Üçkan kardeşlerin genel sağlık durumunun ciddi, Yağmur ile Avzem Üçkan'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Muhammet ve Yağmur Üçkan çiftinin İzmir'de öğretmenlik yaptığı ve yeni tayinlerinin çıktığı Erzurum'un Karayazı ilçesine gittikleri öğrenildi.


Yorumlar