Öğrenciler üşümesin diye köy köy dolaşıyorlar

Güney Marmara’ya elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ), çocukları bu kış da unutmadı. Sosyal sorumluluk kapsamında bu yıl 5’incisi düzenlenen "Kardeşim Üşümesin" projesinin Bursa’daki son ayağı Orhaneli...

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler üşümesin diye köy köy dolaşıyorlar

Güney Marmara’ya elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ), çocukları bu kış da unutmadı. Sosyal sorumluluk kapsamında bu yıl 5’incisi düzenlenen "Kardeşim Üşümesin" projesinin Bursa’daki son ayağı Orhaneli Karıncalı İlkokulu oldu.

Bu yıl 11 etaptan oluşan proje kapsamında UEDAŞ hizmet bölgesi olan Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale’de Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından belirlenen kırsal bölgelerdeki öğrencilere kışlık giysi hediye ediliyor. Projenin Bursa’daki son etabını Orhaneli Karıncalı İlkokulu’na gerçekleştiren UEDAŞ yetkilileri, öğrencilere kaban, kaşkol, bere ve eldivenlerden oluşan kışlık giysi hediye etti. UEDAŞ yetkilileri, öğrencileri kendi elleriyle giydirerek, onların sevinçlerine ortak oldu. Uzun soluklu ve sürdürülebilir projelerle bölge halkına faydalı olmayı hedeflediklerini belirten şirket yetkilileri, sosyal fayda projelerinin önümüzdeki yıllarda da süreceğini aktardı.

Firma yetkililerinden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarımızı süreklilik ve işbirliği içinde yürütüyor ve gerçekleştirdiğimiz projelerle topluma fayda sağlıyoruz. 2013 yılından bu yana devam eden bu projeyle birlikte her yıl bin öğrenciye ulaşıyoruz. Bugüne kadar toplam 5 bin öğrenciye kışlık giyecek dağıtıldı. Bugün öğrencilerimizle birlikte olup onlara kışlık giysi hediye ettik”.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş (UEDAŞ) hizmet verdiği Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullarda kışlık giyecek yardımı yapıyor. Kırsal kesimde yaşayan öğrencilerin üşümemesi için gerçekleştirilen, “Kardeşim Üşümesin” projesi kapsamında bu yıl Bursa’da 277, Balıkesir’de 382, Çanakkale’de 236, Yalova’da 105 öğrenci olmak üzere toplam 1000 öğrenciye mont, atkı, bere, eldiven dağıtılacak.

Yorumlar