Nilüfer Belediyespor kafilesinde zehirlenme şüphesi

- Erkekler Türkiye Kupası için gittikleri Gümüşhane'den dönen Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı'ndan 4 antrenör ve 4 sporcu zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Google Haberlere Abone ol
Nilüfer Belediyespor kafilesinde zehirlenme şüphesi

BURSA (AA) - Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı'ndan 8 kişi, zehirlenme şüphesiyle özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Nilüfer Belediyespor kafilesi, Gümüşhane Belediyespor'a karşı deplasmanda 33-21 galip geldikleri Erkekler Türkiye Kupası mücadelesinin ardından kentte konakladıkları otele geri döndü.

Burada bir günlük konaklamanın ardından 3 Eylül akşamı yemek yedikten sonra Bursa'ya hareket etmek için havaalanına giden kafiledeki bazı sporcu ve antrenörler rahatsızlandı.

Antrenör ve sporcular, ağrıların boyutu küçük olunca uçağı kaçırmamak için Bursa'ya hareket etti. Antrenör ve sporcular, uçakta ağrılarının artmasıyla Bursa'daki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Başantrenör Mehmet Fatih Işık, Yardımcı Antrenör Hasan Abak, 2 antrenör ile 2'si yabancı 4 sporcu, mideleri yıkandıktan sonra serum takılarak geceyi hastanede geçirdi.

Antrenör ve sporcular polis ekiplerine verdikleri ilk ifadede Gümüşhane'de konakladıkları otelde içtikleri çorbadan zehirlendiklerini söyledikleri öğrenildi.

Yorumlar