New Holland, çiftçiyle sahada buluşacak

New Holland, bu yıl 63 ilde gerçekleşecek "Tarla Günleri" etkinliği kapsamında çiftçilerle bir araya gelecek.

Google Haberlere Abone ol
New Holland, çiftçiyle sahada buluşacak
Türk Traktör açıklamasına göre, New Holland, ürünlerini ülke çapında tanıtmak üzere bayileriyle birlikte gerçekleştirdiği Tarla Günleri'ni, bu yıl nisan-ekim ayları arasında düzenliyor. 7 ay süresince 63 farklı ilde düzenlenecek New Holland Tarla Günleri'nin ilk durağı Söke olacak. Sahaya davet edilen çiftçilere ürünleri yakından gözlemleyerek deneme imkanı sunulacak.

Bu yılki etkinlikler kapsamında çiftçiler, New Holland'ın ithal ve yerli traktörlerinin yanı sıra Türk Traktör markalı ekipmanları da tarlada faaliyet esnasında gözlemleyebilecek.

New Holland, Uydu Destekli Hassas Tarım Uygulamaları ve en yeni teknolojilerle çiftçilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Söz konusu uygulamalar, Türk Traktör ekipleri eşliğinde sahada sergilenecek. New Holland, geniş ürün gamında, kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına cevap verecek, farklı hassasiyet seviyelerinde Hassas Tarla Yönetimi (Precision Land Management-PLMTM) sistemlerini çiftçilerin beğenisine sunacak.

"Önceliğimiz çiftçilerimizin yanında yer almak"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, şunları kaydetti:
"Türk Traktör olarak yıllardır çiftçilerimizi Türkiye'nin en çok tercih edilen traktör markası ile buluşturuyor olmaktan dolayı gururluyuz. Çiftçilerimizle, çalışma alanları olan tarlada bir araya gelerek, kendilerine sunduğumuz ürünleri daha yakından tanıyıp deneyimlemeleri için yıllardır New Holland Tarla Günleri'ni düzenliyoruz. 62 yıldır çiftçinin hizmetinde olan Türk Traktör olarak önceliğimiz, her zaman çiftçilerimizin yanında yer almak.

Bu vizyonun bir parçası olan New Holland Tarla Günleri de bayilerimiz ve tüm ekibimizle birlikte çiftçilerle sahada bir araya geldiğimiz bir etkinlik. Amacımız, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin dört bir yanındaki çiftçilerimizle bir arada olmak, onları dinlemek ve onlara ürünlerimizi daha yakından tanıyabilecekleri bir platform oluşturmak."

Yorumlar