Nevşehir'de şüpheliler polisle çatıştı: 2 yaralı

- Rutin kontrol yapan polislere araçtan ateş açarak kaçmaya çalışan 4 zanlıdan 2'si, çıkan çatışmada yaralı olarak ele geçirildi - Şüphelilerden biri, kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı, diğerinin yakalanması için çalışma başlatıldı

Google Haberlere Abone ol
Nevşehir'de şüpheliler polisle çatıştı: 2 yaralı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de rutin kontrol yapan polis ekiplerine araçtan silahla ateş açılması sonucu çatışma çıktı, 4 zanlıdan 2'si yaralı olarak, diğeri de kovalamaca sonucu yakalandı. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, rutin kontrol yapan polis ekipleri, Avanos ilçesi istikametinden Nevşehir yönüne seyreden 50 AC 474 plakalı hafif ticari aracı şehir girişinde durdurmak istedi.

Polislerin "dur" ihtarına uymayarak araçlarıyla kaçan şüpheliler, silahla bir el ateş etti. Bunun üzerine şüphelileri takibe alan ekipler, Zübeyde Hanım Caddesi'nde aracın arka lastiğine ateş etti. Kontrolden çıkan araç, önce başka bir araca, ardından da refüje çarparak durdu.

Araçtakilerin polise silahla ateş açması sonucu kısa süreli çatışma çıktı.

Çatışmada araçta bulunan iki zanlı yaralı olarak ele geçirildi. Araçtan inerek kaçmaya çalışan iki şüpheliden biri kısa sürede yakalandı, Taşlıbel Mezarlığı'nda gizlendiği ihbarı alınan diğer zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Polis ekipleri, şüpheliyi bulmak için mezarlıkta "drone kamera" ile havadan arama çalışması yapıyor.

Bu arada, yaralanan zanlılardan biri tedavisinin ardından gözaltına alındı, diğerinin ise tedavisi devam ediyor.

Şüphelilerin, "uyuşturucu bulundurduğu ve bu nedenle polisten kaçtıkları" değerlendiriliyor.

Yorumlar