Mustafa Ceceli Eyüp'te konser verdi

İSTANBUL (AA) - Şarkıcı Mustafa Ceceli, Eyüp'te konser verdi. Eyüp Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ve Fetih Şöleni...

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Ceceli Eyüp'te konser verdi

İSTANBUL (AA) - Şarkıcı Mustafa Ceceli, Eyüp'te konser verdi.

Eyüp Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ve Fetih Şöleni etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser, yoğun ilgi gördü.

Konser öncesinde platforma Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi'nde eğitim gören çocuklarla çıkan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, liseli gençlerin isteği üzerine Ceceli'yi Eyüp'e davet ettiklerini söyledi. Eyüp gençliğiyle gurur duyduğunu belirten Aydın, "Bu akşam güzel eğleneceğiz ama milletimizi seviyoruz, milletimizi unutmayacağız. Bizi biz yapan değerlerimizi unutmayacağız. Usulüyle eğleneceğiz." dedi.

Sevilen şarkılarını seslendiren Ceceli'ye hayranları eşlik ederken, bir grup lise öğrencisi keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini yaşadı.

Bu arada, Mustafa Ceceli, konser sırasında kendisine yönelik saldırı girişimi olduğu iddialarını sosyal medya hesabından yalanladı.


Yorumlar