MÜSİAD Hollanda şubesinden iftar programı

- Rotterdam’da düzenlenen iftar nedeniyle iş adamları bir araya geldi

Google Haberlere Abone ol
MÜSİAD Hollanda şubesinden iftar programı

ROTTERDAM (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hollanda şubesinin düzenlediği iftarda, bu ülkede faaliyet gösteren Türk girişimciler bir araya geldi.

Rotterdam’da düzenlenen geleneksel iftar programına, Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Sadık Arslan, Amsterdam Başkonsolosu Tolga Orkun, Rotterdam Başkonsolosu Sadin Ayyıldız, Denk Partisi Milletvekilleri Tunahan Kuzu ve Selçuk Öztürk’ün yanı sıra çok sayıda iş adamı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Büyükelçi Arslan, böyle mübarek bir ayda iş adamlarını ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Türk iş adamlarının bulundukları toplum ve ülke ekonomisinin yanı sıra Türkiye ile Hollanda arasındaki ilişkilerin gelişimine büyük katkılar yaptığını belirten Arslan, "Önümüzde gerçekten zor bir dönem olacak Hollanda, Avrupa, Türkiye ve tüm dünya için. Ama bence bu sıkıntılı günlerden çıkmanın gücü iş adamlarımızın yaratacakları katma değer ve toplum refahına yapacakları katkılar olacak. Sizler o katkıyı yaptıkça siyaset daha da düzelecek, ülkelerin, toplumların huzuru artacak, işsizlik ve diğer sorunlar azalacaktır. Allah bu birliğinizi, beraberliğinizi ve dirliğinizi daim kılsın." diye konuştu.

MÜSİAD Hollanda Başkanı Ali Bekdur da sadece ticarette değil, sosyal sorumluluk gereği yardımlaşma konularında da ellerinden geldiği kadarıyla hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek, bu kapsamda Hollanda’da yaşayan mültecilere yapılan yardımlara ilişkin bilgi verdi.

Ülke genelindeki temsilcileri ve gençlik kollarının farklı bölgelerde yaptıkları hizmetlerin takdir topladığına işaret eden Bekdur, misyonlarına uygun çalışmalarının bundan sonra da artarak devam edeceğini kaydetti.

Programda yapılan konuşmaların ardından, MÜSİAD’a yeni üye olan iş adamlarına törenle rozetleri takıldı.

Yorumlar