MÜSİAD EXPO, yeni iş birliği ve ortaklıklara kapı açacak

- Anadolu Ajansı'nın "Global İletişim Ortağı" olduğu 16. MÜSİAD EXPO yarın kapılarını açacak - Fuar, yurt içi ve dışından binlerce iş insanı ve yatırımcıyı yeni iş birliği ve ortaklık fırsatlarıyla buluşturacak - Farklı sektörlerden firmaların ürün ve hizmetlerini sergileyeceği fuarda, 53 ülkeden satın alım heyetleri ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek, ticari iş birliği ve ortaklıklara dair mutabakat anlaşmaları imzalanacak

Google Haberlere Abone ol
MÜSİAD EXPO, yeni iş birliği ve ortaklıklara kapı açacak

İSTANBUL (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) düzenlediği MÜSİAD EXPO, yeni iş birliği ve ortaklık fırsatlarıyla binlerce iş adamı ve yatırımcıyı yarından itibaren İstanbul'da buluşturacak.

Anadolu Ajansı'nın "Global İletişim Ortağı" olduğu 16. MÜSİAD EXPO, yerli ve yabancı toplam 700 şirkete ev sahipliği yapacak. Fuar, CNR EXPO'da toplam 8 holde, 100'ü aşkın ülkeden yaklaşık 200 bin ziyaretçi ağırlayacak.

MÜSİAD EXPO ile eş zamanlı olarak yüksek teknoloji fuarı 3. High Tech Port ve 20. Uluslararası İş Forumu da (IBF) düzenlenecek. Fuarın yarın yapılacak resmi açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı bekleniyor. 12 Kasım'a kadar sürecek MÜSİAD EXPO, katılımcıları bölgesel ve küresel ticaret, yatırım ve ortaklık fırsatlarıyla buluşturacak.

MÜSİAD EXPO'da, çevre ve yapı malzemeleri, inşaat, tekstil, otomotiv, makine, mobilya, gıda, bilgi teknolojileri ve savunma sanayisi gibi birçok farklı sektörden firma, ürün ve hizmetlerini sergileyecek. 53 ülkeden satın alım heyetlerinin ikili iş görüşmeleri de gerçekleştireceği fuarda, ticari iş birliği ve ortaklıklara dair mutabakat anlaşmaları imzalanacak.

Fuar kapsamında ayrıca, Kuzey Afrika-Türkiye İş Forumu, Rusya, Etiyopya ve Malezya ülke sunumları ile "Kamu Yatırımları", "2016 Turizm Sektörü Değerlendirmesi ve 2017 Beklentileri", "Şirket Batırma(ma)nın 5 Altın Kuralı", "İşinizi Turkcell İle Nasıl Büyütürsünüz?" ve "Microsoft-Girişiminizi Nasıl Daha Güvenli ve Verimli Kılarsınız?" konulu paneller de gerçekleştirilecek.

Fuarın son gününde Genç MÜSİAD tarafından "Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri" verilecek.

Bu yıl 3'üncüsü "Savunma ve Havacılıkta Küresel Güç" temasıyla düzenlenen yüksek, stratejik ve ileri teknolojiler fuarı High Tech Port by MÜSİAD ise savunma ve havacılık sektöründe askeri ve sivil delegasyonları, endüstrinin önde gelen temsilcileriyle buluşturacak.


- 20. IBF Kongresi


"İnovasyon Ekonomisi ve Yatırım Ekosistemi" temalı 20. IBF Kongresi'nin resmi açılış oturumu da 10 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek. Kongrenin açılışına Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de katılması bekleniyor.

IBF kapsamında "Nasıl Yatırım Alır ve İşinizi Nasıl Büyütürsünüz?", "Teknolojinin Ticarileştirilmesi ve Pazar Başarısı" ve "Girişimcilik Ekosistemini Nasıl İnşa Ederiz?" konulu oturumlar düzenlenecek.

Bu arada, MÜSİAD EXPO kapsamında 3. IBF Afrika Bölgesel Toplantısı ve IBF İcra Kurulu Toplantısı gerçekleştirilirken, bugün de MÜSİAD Dünya Genel İdare Kurulu yapıldı.

Her yıl fuarda farklı sergiler de düzenleyen MÜSİAD, bu yıl "15 Temmuz" temalı bir sergiyle Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişiminde yaşananları farklı bir sunumla gözler önüne serecek.

Fuarda ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde düzenlenen "Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evi"nde satılan ürünlerden elde edilen gelir, Afrika ülkelerine gönderilecek.


Yorumlar