MÜSİAD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri

- Adaylar, yarışmaya 1 Ocak-31 Aralık 2016 döneminde ulusal gazete, dergi, internet sitesi ve televizyonlarda yayınlanmış en fazla 3 ayrı çalışma ile başvuru yapabilecek

Google Haberlere Abone ol
MÜSİAD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri

İSTANBUL (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) düzenlediği, Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’nin 17'ncisi için hazırlıklar başladı.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, 17'nci MÜSİAD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri'ne bir medya kuruluşunda (ulusal gazete, dergi, internet sitesi, televizyon) görev yapan basın mensupları kişisel ya da kurum olarak katılabilecek.

Ödüle aday yayın ve haberlerin en geç 15 Ocak 2017'ye kadar MÜSİAD İletişim birimine ulaştırılması, önerilmesi ve ödüle başvuruların yapılması gerekiyor.

Herhangi bir medya kuruluşunda profesyonel olarak görev yapan bütün medya mensuplarına açık olan yarışmada adaylar, 1 Ocak-31 Aralık 2016 döneminde ulusal gazete, dergi, internet sitesi ve televizyonlarda yayınlanmış en fazla 3 ayrı çalışma ile başvuru yapabilecek.

17'nci Ekonomi Basını Başarı Ödülleri, "Yılın Ekonomi Haberi", "Yılın Reel Sektör Haberi", "Yılın Ekonomi Araştırma Haberi", "Yılın Ekonomi Röportajı", "Yılın Ekonomi Kulisi Haberi", "Yılın Ekonomi Yazarı", "Yılın Ekonomi Yayını", "Yılın Ekonomi Haber Portalı", "Yılın Ekonomi Programı" ve "Jüri Özel Ödülü" kategorilerinde verilecek. Ödüller kapsamında, bu yıl da haber ajanslarının haberleri değerlendirmeye alınacak.

Yarışmaya gönderilecek haber ve yayınlar, her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversiteler, iş dünyası, iletişim camiası ve basın sektörünün deneyimli isimlerinden oluşacak jüri tarafından belirlenecek. Birinci seçilecek kişi ve kuruluşlar ile "Jüri Özel Ödülü" almaya hak kazananlar, düzenlenecek törenle ödüllerini alacak.

Yorumlar