Muradiye mezunları iftarda bir araya geldi

ANKARA (AA) - Muradiye Mezunları Derneği üyeleri, geleneksel hale getirdikleri iftar programının 22'ncisinde bir araya geldi. Altındağ ilçesindeki Muradiye...

Google Haberlere Abone ol
Muradiye mezunları iftarda bir araya geldi

ANKARA (AA) - Muradiye Mezunları Derneği üyeleri, geleneksel hale getirdikleri iftar programının 22'ncisinde bir araya geldi.

Altındağ ilçesindeki Muradiye Eğitim Kurumlarının bahçesinde düzenlenen programa dernek üyelerinin yanı sıra Muradiye Eğitim Kurumları yöneticileri ve Altındağ'da yaşayan Suriyeli sığınmacılar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Dernek Başkanı Tuncay Çelik, 1994'ten bu yana her ramazanda mezunlarla iftarda bir araya geldiklerini belirtti.

Bir kurumun, oluşumun kalıcı olabilmesi için geleneklerinin köklü, temellerinin sağlam olması gerektiğini ifade eden Çelik, "İşte buradan hareketle yola çıkan Muradiyemiz, bugün de başlattığı bir geleneğini yaşatmak ve sürdürülebilir kılmak için mezunlar iftar buluşmasını düzenledi. Her alanda önümüze çıkan başarılı bir Muradiyelinin var olması bizleri şaşırtmıyor." dedi.

Geleneksel hale gelen iftar programında bin 500 misafiri ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Çelik, şunları kaydetti:

"Bizler gibi, 24 sene önce mezun olmuş insanların ve bu bu kurumları tesis eden değerli büyüklerimizin, o zamanlar düşleyemediği bir şeydi. Bugünse gayet normal sayılmaktadır. Gelinen noktada siz mezunlarımızın her birinizin payı vardır, sizin Muradiye camiasını sahiplenmenizin payı vardır. Bu konuda sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır."

Yorumlar