Muğla'da iş kazası: 1 ölü, 2 yaralı

- Yatağan ilçesinde termik santralde çalışan bir işçi solüsyon tankının içerisinde ölü bulundu, işçiyi tankerden kurtarmaya çalışan iki kişi de yaralandı

Google Haberlere Abone ol
Muğla'da iş kazası: 1 ölü, 2 yaralı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Yatağan ilçesinde termik santralde çalışan bir işçi, solüsyon tankının içerisinde ölü bulundu, işçiyi tankerden kurtarmaya çalışan iki kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yatağan Termik Santrali'nde solüsyon tanklarının temizliği sırasında, 26 yaşındaki Ömer Gündoğdu tankın içerisine girdi. Bir süre sonra tankın içerisinde düşme sesi duyan çalışma arkadaşları, Gündoğdu'nun tankın içerisinde hareketsiz yattığını gördü.

Gündoğdu'yu tankın içerisinden çıkarmak için tankı kesmeye çalışan Hasan İri ve Kıvanç Yılmaz, tankın tabanında kalan solüsyon malzemesinin gazından etkilenerek fenalaştı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Gündoğdu'nun hayatını kaybettiğini tespit etti. Ekipler, fenalaşan Hasan İri ve Kıvanç Yılmaz'ı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Hayatını kaybeden işçinin cenazesi otopsi için Yatağan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastanede tedavileri süren İri ve Yılmaz'ın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Ömer Gündoğdu'nun oksijen yetersizliğine bağlı olarak hayatını kaybettiği tahmin edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar