Motor tutkunları buluştu

- Motor tutkunları, Harley-Davidson'ın tanıtım tırı sayesinde 23 motosiklet modeliyle test sürüşü yaptı

Google Haberlere Abone ol
Motor tutkunları buluştu

ANKARA (AA) - Motor tutkunları, Harley-Davidson'ın tanıtım tırı sayesinde 23 motosiklet modeliyle test sürüşü imkanı buldu.

Motor tutkunları, bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Harley-Davidson'ın tanıtım tırı ile 23 motosiklet modeliyle test sürüşü yapma fırsatı buldu.

Etkinlik kapsamında, dünyada yaklaşık 1 milyon 250 bini aşan, Türkiye'de ise binin üzerinde üyesiyle dünyadaki en büyük motosiklet tutkunları organizasyonu olan "Harley Owners" grup üyeleri motorlarıyla gösteri de yaptı.

Etkinliğe katılan Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, 25 yaşından sonra motor sporuna vakit bulamadığını belirterek, "Eskiden vakit bulamadığım bir alandı, şimdi günlük kullanıyorum. Makamdayken motorla gitmek gelmek sıkıntı yaratıyordu." dedi.

Türkiye'nin motor sporlarında ilerlediğini belirten Tüzmen, Kenan Sofuoğlu gibi sporcuların, alandaki başarıyı kanıtladığını söyledi.

Tüzmen, bakan olduğu dönemde Ankara'dan motorla Efes-Selçuk'a gittiğini, yamaç paraşütü yapıp ve tekrar işinin başına döndüğünü belirterek, motor kullanmaktan çok keyif aldığını söyledi.

Harley-Davidson Kullanıcıları Ankara Yönetim Kurulu Üyesi Demircan Köse de Harley-Davidson'ın "Harley On Tour Projesi" kapsamında tanıtım tırıyla 14 ülkede 32 etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Köse, motosiklet tutkunlarının, rezervasyonla denemek istedikleri modelin test sürüşünü ücretsiz yaptığını ifade etti.

Harley-Davidson'ın tanıtım tırı, yarına kadar motosiklet tutkunlarına test sürüşü yapma imkanı sunacak.




Yorumlar