Modifiye araç tutkunları Tekirdağ'da buluştu

- Tekirdağ Motor Sporları Derneği tarafından düzenlenen "Tuning Fest 2016" kapsamında, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 570 modifiyeli aracın, özellikleri meraklılarına anlatıldı

Google Haberlere Abone ol
Modifiye araç tutkunları Tekirdağ'da buluştu

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Motor Sporları Derneği tarafından düzenlenen "Tuning Fest 2016" kapsamında modifiye araç tutkunları bir araya geldi.

Karadeniz Mahallesi Şenlik Alanında düzenlenen etkinlikte, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 570 modifiyeli aracın, renkleri, motor kuvvetleri, ses sistemleri gibi özellikleri meraklılarıyla paylaşıldı.

Dernek Başkanı Erkan Yavaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu organizasyonları 5 yıldır profesyonel olarak düzenlediklerini ve Türkiye'deki özel yapım araçların bu etkinliğe katıldığını söyledi.

Bu tür buluşmaların oldukça zor olduğunu ancak haftalarca hazırlık yaptıklarını aktaran Yavaş, "Burada ses yarışması yaptık 5 kategoride. Dereceye girenlere kupalarını plaketlerini taktim ettik. Güzellik yarışması düzenledik. Bu da iki kategoriden oluşuyor. Özel araçlar bunlar, emek verilmiş hepsine, kendilerini sergileyecekler." diye konuştu.

- Modifiyelerine bir araba parası daha harcıyorlar

Modifiye arabalara çok ciddi rakamların harcandığını aktaran Yavaş, şunları kaydetti:

"Örneğin lüks araçlarımız var, 90 bin 100 bin liralık sıfır araçlar. Bunlar renk değişimine uğruyor, araç kaplaması, çelik jant, motor takviyeleri gibi özellik kullanmak için ciddi paralar harcanıyor. 100 bin lira kendi parasına karşılık 80-90 bin lira ekstra modifiyesine harcanıyor. Bu bir hastalık, sevda."

Yorumlar