Mobil uygulamalar lideri "sahibinden.com" oldu

İSTANBUL (AA) - Digital Age Dergisi ve Mobil Pazarlama Derneği (MMA Türkiye) iş birliğiyle yılda iki kere düzenlenen "Yılın Dikkat Çeken Mobil Uygulamaları"...

Google Haberlere Abone ol
Mobil uygulamalar lideri "sahibinden.com" oldu

İSTANBUL (AA) - Digital Age Dergisi ve Mobil Pazarlama Derneği (MMA Türkiye) iş birliğiyle yılda iki kere düzenlenen "Yılın Dikkat Çeken Mobil Uygulamaları" araştırmasında sahibinden.com, "Pazar Yeri", "Emlak" ve "İkinci El" kategorilerinde birinci seçildi.

Konuya ilişkin sahibinden.com tarafından yapılan açıklamaya göre, yılın ilk altı aylık döneminin değerlendirildiği araştırma sonucunda başarılı mobil uygulamalarıyla açık ara lider olan sahibinden.com, 3 yıldır üst üste "Pazar Yeri", "Emlak" ve "İkinci El" kategorilerinde birinciliği elinde tutuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen sahibinden.com İş, Servis ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer, özellikle mobildeki yenilikleriyle bu alanda kazandıkları ödüllere bir yenisini eklemekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Biçer, artık günlük hayatın vazgeçilmezi haline gelen mobilin; içerik tüketme, servis alma ve paylaşım alışkanlıklarının da pek çoğunu yeniden biçimlendirdiğini belirterek, "İnternet kullanımının ve akıllı telefon kullanıcılarının artmasının da etkisiyle online alışveriş de hızla mobile taşınıyor. Teknoloji odaklı ve inovasyonu tüm hizmet alanlarına entegre eden bir şirket olarak, hızlı, kullanıcı dostu ve yenilikçi mobil uygulamalarımız bugün Türkiye'nin en çok tercih ettiği uygulamalar arasında yer alıyor. Mobildeki başarımızı kazandığımız ödüllerle perçinlememin mutluluğunu yaşıyoruz" değerlendirmelerinde bulundu.

Yorumlar