Miniklerden "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na anlamlı destek

- Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen yaz kurslarına katılan ve yaşları 5 ile 12 arasında değişen çocuklar, "Sizi toprağa değil yüreğimize gömdük" sloganı ile kampanyaya destek verdi - Muğla Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen programda bir araya gelen çocuklar, ellerinde taşıdıkları Türk bayrakları ile sembolik olarak 1 liralarını "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na bağışladı

Google Haberlere Abone ol
Miniklerden "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na anlamlı destek

MUĞLA (AA) - Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen yaz kurslarına katılan ve 5-12 yaşlarındaki çocuklar, "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na destek vermek amacıyla sembolik olarak birer lira bağışladı.

Muğla Atatürk Stadyumunda düzenlenen programda yaz kurslarında eğitim gören 5-12 yaşlarındaki yaklaşık 500 çocuk ve aileleri bir araya geldi.

Ellerinde Türk bayrakları ve "Sizi toprağa değil yüreğimize gömdük" sloganı ile programa katılan çocuklar, yardım kampanyasına harçlıklarından sembolik olarak 1 lira bağışta bulundu. Çocukların velileri de kampanyaya destek verdi.

Muğla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ile şube müdürleri de kampanyaya katılan sporculara ve ailelerine üzerinde Türk bayrağı bulunan rozet hediye etti.

Öçalmaz, minik yüreklerin gösterdiği bu davranışın örnek olduğunu belirterek son dönemde oluşan birlik ve beraberliğin önemine işaret etti.

Bu anlamda şehit ve gazilere çok şey borçlu olduklarını ifade eden Öçalmaz, "Şehit ve gazilerimizin bu vatan için yaptıklarını unutmayacağız, unutturmayacağız. Çocuklarımızın yaptığı katkılar bizim için çok önemli. Çocuklarımızın bu katkılarını Bakanlığımızın açtığı hesap numaralarına aktaracağız. Miniklerimizi kocaman yüreklerinden dolayı kutluyorum” dedi.

Öçalmaz, il genelinde 60 binden fazla sporcu, spor kulüpleri, antrenörler ve personelleri ile kampanyaya büyük bir destek vereceklerini dile getirdi.

Yorumlar