Minik ellerden Afrin şehidi için fidan

- Karabük'ün Safranbolu ilçesinde anaokulu öğrencileri, Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Akpınar anısına fidan dikti

Google Haberlere Abone ol
Minik ellerden Afrin şehidi için fidan

KARABÜK (AA) - Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar anısına fidan dikildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, Safranbolu Ali Baba Anaokulu bahçesinde gerçekleşen programla ilgili yaptığı açıklamada, şehit Akpınar anısına okul yönetiminin böyle bir etkinlik düzenlediğini söyledi.

Tüm şehitlere Allah'tan rahmet dilediklerini ifade eden Yılmaz, "Vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve devletimiz uğruna şehit olan Ömer Bilal Akpınar anısına farkındalık oluşturmak için özellikle okul öncesi eğitim çağındaki çocuklarımızla birlikte program düzenledik. Çocuklarımızın vatan, millet, bayrak ve devlet sevgisinin ne olduğunu bu şekilde bir nebzede olsa anlayacaklarını düşünüyorum." diye konuştu.

Yılmaz, diğer okullarda da şehitler için farklı programlar yapıldığını sözlerine ekledi.

Safranbolu Orman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen ladin ağacı fidanları okulun bahçesine dikildi. Anaokulu öğrencileri toprakla buluşturdukları fidanları suladı.

Yorumlar