"Milliler Seninle Coşsun" yarışması

- Fatih Belediyesince düzenlenen yarışmaya taraftarlar, A Milli Futbol Takımı'na destek amacıyla çektikleri videolarla katılacak

Google Haberlere Abone ol
"Milliler Seninle Coşsun" yarışması

İSTANBUL (AA) - Fatih Belediyesi, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacak A Milli Futbol Takımı'na destek vermek amacıyla "A Milli Takıma Destek Videonu Çek, Gönder, Milliler Seninle Coşsun" isimli ödüllü yarışma düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yarışmanın tanıtım toplantısı, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in yanı sıra jüri üyeleri Şansal Büyüka, Faik Çetiner, Ender Bilgin, Güntekin Onay, Serhat Ulueren, Emre Tilev, Ersin Düzen, Mehmet Ayan, Barış Ertül ile takımların tribün liderleri ve taraftarların katılımıyla yapıldı.

Fatih Belediye Başkanı Demir, yarışmanın üç önemli dayanağı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Milli duyguları ve bütünlüğü ile milli takım futbolcularımızın ihtiyacı olan motivasyon kaynağının üç temel dayanağı var. Bunlardan biri, halkı daha maçlar başlamadan şampiyonaya hazırlamak. İkincisi, jüri üyelerimizin desteğiyle gerçekleşecek. Süreç içerisinde medya aracılığıyla yarışma, topluma anlatılacak. Üçüncü ayağında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş tribün liderlerine çok önemli vazife düştüğünü düşünüyorum. Bu süreçte artık ben sen yok, biz varız."

Toplantıya katılan futbol yorumcuları, yarışmaya katkı sunacaklarını ifade ederek, yarışmanın düzenleyicisi Fatih Belediyesine teşekkür etti.

Yarışmaya katılmak isteyenler, hazırladıkları destek videolarını yarın yayına başlayacak "www.millilerseninlecossun.com" isimli siteye 12 Haziran'a kadar yükleyecek. Videolar ilk olarak kendi aralarında yarışacak, en çok beğeni alan 15 video ise jüri tarafından seçilerek ödüllendirilecek. Birinci 7 bin, ikinci 5 bin, üçüncü 3 bin, 5 kişi de biner lira ödül alacak.

Yarışmanın web sayfasına, spor kulüplerinin başkanları ve yöneticileri, futbolcular, teknik personel ve sanatçıların destek mesajları konulacak.

Yorumlar