Milli Eğitim Bakanı Yılmaz İzmir'de

- Bakan Yılmaz İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi

Google Haberlere Abone ol
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz İzmir'de

İZMİR (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni hizmet binasının açılışını yaptı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir programına katılan Yılmaz'ın İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, yenilenen binanın açılışını yaptığı belirtildi.

Yeni hizmet binasının eğitim öğretim için hayırlı olmasını temenni eden Yılmaz, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’ye görevinde başarılar diledi.

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz'ın, muharrem ayı olması nedeniyle İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün gerçekleştirdiği aşure ikramında, "muharrem ayının tüm Türkiye'ye birlik ve beraberlik getirmesini ve dünyada barış ve kardeşliğin hakim olmasını" dilediği aktarıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yahşi ile yeni binayı gezen Yılmaz'ın yaptığı toplantıda, eğitimin her kademesinin ayrı bir önem taşıdığını, veli, öğrenci, öğretmenlerle iyi iletişim içerisinde olunmasını istediği kaydedildi.

Bakan Yılmaz, Milli Eğitim Bakanlığı olarak birçok başarılı çalışmanın yapıldığını dile getirerek okul planlamalarının tamamlandığını bundan sonra zaruret olmadıkça mevcut okullarda dönüşüm yapılmayacağını bildirdi.


Yorumlar