Milas-Bodrum'dan Bravo Havayolları'nın Kiev uçuşları başladı

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı, Ukraynalı havayolu şirketi Bravo’nun ilk Kiev uçuşunu karşıladı. TAV'dan...

Google Haberlere Abone ol
Milas-Bodrum'dan Bravo Havayolları'nın Kiev uçuşları başladı

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı, Ukraynalı havayolu şirketi Bravo’nun ilk Kiev uçuşunu karşıladı.

TAV'dan yapılan açıklamaya göre Milas-Bodrum Havalimanı, yaz sezonuyla birlikte uçuş ağını yeni havayollarıyla genişletmeye devam ediyor. Bundan böyle Ukrayna merkezli havayolu şirketi Bravo, Ukrayna'nın başkenti Kiev'den Bodrum'a haftada iki gün uçuş gerçekleştirecek.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'den 27 Mayıs Cuma günü saat 05.50'de MD-83 ile Bodrum'a gelen yolcular ve uçuş ekibi çiçeklerle karşılandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Milas Bodrum İşletme Koordinatörü İclal Kayaoğlu, TAV Havalimanları'nın Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas–Bodrum Havalimanı işletmesini devralmasıyla birlikte Bodrum'da uçuş ağının genişlemesi için yoğun çalışmaların başladığını bildirdi.

Özellikle yurt dışı direkt uçuşların artırılması için yerel yönetim ve STK'larla işbirliği içinde tanıtım çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Kayaoğlu, "Bravo Havayolları'nın bugün başlayan Kiev uçuşları da bu çalışmalarımızın sonucu. Uçuş ağımızı büyüterek bölge turizmini desteklemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Açıklamada verilen bilgilere göre, Bravo Havayolları, 27 Mayıs-27 Eylül tarihleri arasında Milas-Bodrum ile Kiev arasında her hafta salı ve Cuma günü karşılıklı direkt uçuşlar düzenleyecek.

Milas-Bodrum Havalimanı'ndan iç ve dış hatlarda toplam 50 havayolu şirketiyle 25 ülkede 79 destinasyona uçuş gerçekleşiyor. Milas-Bodrum Havalimanı 2015 yılında 3,9 milyon yolcuya hizmet sunarken 26 binden fazla uçuşa ev sahipliği yaptı.

Yorumlar