MHP Bursa İl Başkanlığında bayramlaşma

- MHP Genel Sekreteri Büyükataman: - "Milletimizin dua ve desteği güvenlik güçlerimizin azmiyle birleşerek kanlı örgütün başını ezmeye devam ediyor. İnşallah, terör belası bu topraklardan tümüyle silinecek, aziz milletimizi bölme amacı taşıyan hiçbir hain çaba amacına ulaşamayacaktır"

Google Haberlere Abone ol
MHP Bursa İl Başkanlığında bayramlaşma

BURSA (AA) - MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Milletimizin dua ve desteği güvenlik güçlerimizin azmiyle birleşerek kanlı örgütün başını ezmeye devam ediyor. İnşallah, terör belası bu topraklardan tümüyle silinecek, aziz milletimizi bölme amacı taşıyan hiçbir hain çaba amacına ulaşamayacaktır." dedi.

MHP Bursa İl Teşkilatları, Kültürpark Orman Çay Bahçesinde bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Programda konuşan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, katılımcıların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Konuşmasında terör olaylarının ramazan ayında da devam ettiğini belirten Büyükataman, "Bizler samimi duygu ve düşüncelerle Ramazan ayını idrak etmek isterken, kana susamış hainler boş durmamıştır. Allah korkusu ve inancı nedir bilmeyen alçaklar eylemlerini sürdürmüş, nerdeyse her gün birer ikişer evlatlarımızın canlarına kast etmişlerdir. Şehitlerimiz al bayrağa sarılı tabutlarla son yolculuklarına çıktıkça, acılarımız dağ gibi yükselmekte, yüreğimiz yanmaktadır." diye konuştu.

Büyükataman, ülke olarak teröre karşı yoğun bir mücadele dönemi içerisinde bulunduklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Milletimizin dua ve desteği güvenlik güçlerimizin azmiyle birleşerek kanlı örgütün başını ezmeye devam ediyor. İnşallah, terör belası bu topraklardan tümüyle silinecek, aziz milletimizi bölme amacı taşıyan hiçbir hain çaba amacına ulaşamayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi üzerine ne düşüyorsa yapmaya vardır ve hazırdır."

Partilerinin uzun zamandır belli kesimlerin hedefinde olduğunu iddia eden Büyükataman, "Kimsenin endişesi olmasın, MHP bundan sonra arınarak, güçlenerek ve daha azimli bir şekilde yoluna devam edecektir. Ülkücünün birlik ve beraberliği oyunları bozup, engelleri aşacak, Türkiye'nin üzerindeki karanlıkları def edecektir. İnşallah aziz dava arkadaşlarımızla omuz omuza vererek aziz milletimizi mutlu, umutlu, güçlü ve kudretli yarınlara ulaştıracağız. İnanıyoruz ki Cenab-ı Allah, Milliyetçi Hareket'e Türkiye'nin geleceğine sahip çıkma mücadelesinde yardımcı olacak, heyecanımızı, azmimizi ve emeğimizi karşılıksız bırakmayacaktır. Mübarek Ramazan Bayramı'nızı bir kez daha kutluyor, sağlık, esenlik ve mutluluklar diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.



Yorumlar