Metrobüs şoförünün tartıştığı yolcuyu bıçakla yaralaması

- İETT, konuyla ilgili yasal süreçlerin başlatıldığını, araştırma tamamlandıktan sonra sonuçların kamuoyuyla paylaşılacağını bildirdi

Google Haberlere Abone ol
Metrobüs şoförünün tartıştığı yolcuyu bıçakla yaralaması

İSTANBUL (AA) - İETT, metrobüs şoförünün tartıştığı yolcuyu bıçakla yaralamasına ilişkin yasal süreçlerin başlatıldığını, araştırma tamamlandıktan sonra sonuçların kamuoyuyla paylaşılacağını bildirdi.

İETT'den yapılan yazılı açıklamada, Avcılar-Zincirlikuyu hattında çalışan metrobüste bir yolcu ile araç şoförü arasında tartışma yaşandığı anımsatıldı.
Araç klimasının açık olup olmadığı konusunda başlayan sözlü tartışmanın karşılıklı darp şekline dönüştüğü aktarılan açıklamada, bu sırada araç şoförünün kesici bir aletle yolcuyu kolundan yaraladığı belirtildi.

Açıklamada, "Bu üzücü olayda en büyük tesellimiz, yolcumuzun sağlık durumunun iyi olmasıdır. Yolcumuza ilk müdahale Zincirlikuyu durağına çağrılan ambulans tarafından yapıldı. Sonrasında yolcumuz Bezm-i Alem Vakıf Gureba Hastanesi'ne sevk edildi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çalışanları Derneği (İBÇD) kaza ekibi, yaralı yolcumuzla ilgilenmesi için söz konusu hastaneye yönlendirildi. Yolcumuza hastanede eşlik eden görevli arkadaşımızdan aldığımız bilgiye göre yolcumuzun sağlık durumu iyi ve acilde yapılan müdahaleden sonra saat 12.20 itibariyle taburcu edildi." denildi.

Olayla ilgili olarak araç şoförünün, Zincirlikuyu durağına gelen polis ekipleriyle Kuştepe Polis Merkezine gönderildiği ve ifade verdiği kaydedilen açıklamada, "Olayın adli tarafı, kanuni süreçler çerçevesinde devam edecektir. İETT olarak konuyla ilgili süreçlerimizi başlattığımızı, araştırmamızı tamamladıktan sonra konuyu hızla karara bağlayıp sonuçlarını paylaşacağımızı bildirmek isteriz." ifadesi kullanıldı.

Yorumlar