Mersin'deki cinayet ve intihar

- Eşi ile çocuklarını öldürdükten sonra intihar eden tur şirketi sahibi ile ailesinin cenazeleri defnedildi

Google Haberlere Abone ol
Mersin'deki cinayet ve intihar

MERSİN (AA) - Mersin'in Erdemli ilçesinde eşini ve 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden tur şirketi sahibi Murat Bayram ve ailesinin cenazeleri toprağa verildi.

Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemelerin ardından yakınları tarafından teslim alınan Murat (35) ile eşi Sultan (30), çocukları Mehmet Ali (5) ve Zeynep Bayram'ın (3) cenazeleri, Kocahasanlı Merkez Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından yan yana toprağa verildi.

Murat Bayram'ın kayınbiraderi Sinan Uğuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, eniştesinin böyle bir şey yaptığına halen inanamadığını söyledi.

Durumu bir türlü kabullenemediğini belirten Uğuz, "Biz ailesine düşkünlüğü ile biliyor ve hep onu kendimize örnek alıyorduk. Son günlerde ekonomik sıkıntı içinde olduğunu biliyorduk. Ancak bizlerle bu konuları hiç paylaşmadı. Belki paylaşsa bir çıkış yolu aranırdı. Polisin incelemesini bekleyeceğiz. Şu anda konuşulanların hepsi nafile. Kendisine, eşine ve çocuklarına yazık oldu." diye konuştu.

Mersin'in Erdemli ilçesinde tur şirketi sahibi Murat Bayram dün eşi Sultan ile çocukları Mehmet Ali ve Zeynep'i tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etmişti.

Yorumlar