Mersin'deki cinayet

- Erdemli ilçesinde yaklaşık 2 hafta önce başı taşla ezili halde cesedi bulunan kişinin kimliği belirlendi - Olaya karıştığı iddiasıyla bir Suriyeli gözaltına alındı, bir kişi de aranıyor

Google Haberlere Abone ol
Mersin'deki cinayet

MERSİN (AA) - Mersin'in Erdemli ilçesinde başı taşla ezilmiş halde cesedi bulunan kişinin Suriye uyruklu Feras Dedan (28) olduğu belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Limonlu Mahallesi Zeytinlik mevkisinde 28 Mayıs'ta keçilerini otlatan çoban tarafından bulunan cesedin kimliğinin belirlenmesi için Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı.

Başı taşla ezilen ve üzerinden kimlik çıkmayan kişinin Suriyeli olduğunu değerlendiren ekipler, çalışmalarını bu yönde sürdürdü.

Kentteki Suriyelilerle görüşen ve sık kullanılan sosyal medya hesaplarını da takibe alan jandarma ekipleri, cesedin il merkezinde ikamet eden ve bir lokantada garsonluk yapan Feras Dedan'a ait olduğunu tespit etti.

Güvenlik güçleri olaya karıştığı iddiasıyla Suriye uyruklu Muhannet D'yi gözaltına aldı. Zanlı ifadesinde, maktule, Suudi Arabistan’daki nişanlısının olaydan kısa süre önce 7 bin dolar gönderdiğini, paradan haberdar olan arkadaşı Hassan D'nin cinayeti işlediğini ve parayı alarak Yunanistan'a kaçtığını öne sürdü.

Muhannet D. işlemlerinin ardından adliye sevk edilirken, diğer zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.


Yorumlar