Mercedes-Benz Türk’ün yeni başkanı Sülün oldu

İSTANBUL (AA) - Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanlığına Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü görevini yürüten Süer...

Google Haberlere Abone ol
Mercedes-Benz Türk’ün yeni başkanı Sülün oldu

İSTANBUL (AA) - Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanlığına Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü görevini yürüten Süer Sülün atandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Mercedes-Benz Türk AŞ’nin yeni Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün, 1 Ekim Cumartesi günü itibarıyla görevi Britta Seeger’den devralacak.

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Britta Seeger’in “Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Grubu Başkanı” olarak atanması ile boşalacak görevini, halen Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü görevini yürüten Süer Sülün sürdürecek.

Sülün, “Kamyon ve Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü ve Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı” ünvanı ile hem şirketin kamyon ve otobüs alanlarındaki faaliyetlerinden, hem de Daimler Grubu’nun Türkiye’deki temsilinden sorumlu olacak.

Daimler’in yerel potansiyel ve yetkinliğe inancının bir göstergesi olan bu atama ile Sülün, Mercedes-Benz Türk’ün ilk Türk, Direktörler Kurulu Başkanı oluyor.


Yorumlar