Mehmet Aydın Dubai'de gününü gün ediyor

Çiftlik Bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve en son Uruguay'da olduğu tespit edilen Mehmet Aydın'ın şimdi de Dubai'de gününü gün ettiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Aydın Dubai'de gününü gün ediyor

Saadet zinciri olarak adlandırılan sistem yoluyla kurduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandıran Mehmet Aydın’ın Dubai’nin en lüks otellerinden Atlantis The Palm’da çekilmiş bir fotoğrafına ulaşıldı. Otelin ‘Aquaventure’ adlı su parkında görülen Aydın’ın yanında Dubai’deki adamlarından biri de var. Otel, Dubai’nin en lüks ve pahalı otellerinden biri... Gecelik oda fiyatları 20 bin liraya kadar çıkıyor. Aydın fotoğrafta yanındaki adamıyla su parkında eğlenirken görülüyor.

Bitcoin işlemlerine devam

Milliyet.com.tr'den Musa Kesler'in haberine göre, Mehmet Aydın’ın bitcoin hesaplarında da bazı işlemler var. Aydın’ın son işlem yaptığı bitcoin cüzdanında yaklaşık 10 milyon liralık bitcoin var. Aydın bu bitcoinleri iki parça halinde yönetiyor. Birden fazla hesaptan da Aydın’ın hesabına akış var...

Çiftlik Bank soruşturması kapsamında son olarak aralarında organizasyonun muhasebeciliğini yapan K.K’nın da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklanmıştı.

Yorumlar