Mardin'de 22 mahalledeki sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

- Mazıdağı'nda 10, Artuklu'da 4 ve Derik'te 8 mahallede ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Google Haberlere Abone ol
Mardin'de 22 mahalledeki sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

MARDİN (AA) - Mardin Valiliği, Mazıdağı, Artuklu ve Derik ilçelerine bağlı 22 mahallede ilan edilen sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, terör örgütü PKK mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, teröristlerce kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak ve depo alanlarının tahrip edilmesi amacıyla 15 Temmuz saat 06.00'dan itibaren Mazıdağı'nda Konur, Meşeli, Yalınağaç, Armağan, Atalar, Ürünlü, Yevri, Simak, Kırmızıgöl ve Ulutaş, Artuklu'da Haydar, Cevizlik, Akbağ ve Harabel, Derik'te de Hisaraltı, Alagöz, Pınarcık, Aşağımezra, Yukarımazra, Bozok, Kelek ve Çayköy mahalleleri ve kırsal alanlarında ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği anımsatıldı.

Belirtilen yerlerde icra edilen operasyonlar sona erdiğinden dolayı, sokağa çıkma yasağının saat 19.00 itibariyle kaldırıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Vatandaşlarımıza, can ve mal güvenliklerinin sağlanması amacıyla uygulanan sokağa çıkma yasağına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz." ifadesine yer verildi.


Yorumlar