Manisa'daki cinayet

- Demirci ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra cesedi bulunan Cansel B'nin vücudunun farklı yerlerinde 10'dan fazla bıçak darbesi olduğu belirlendi - Cansel B. ve şüphelilerden alınan doku örnekleri, İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi

Google Haberlere Abone ol
Manisa'daki cinayet

MANİSA (AA) - Manisa'nın Demirci ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra ormanlık arazide cesedi bulunan Cansel B'nin vücudunun farklı yerlerinde 10'dan fazla bıçak darbesi olduğu belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, 17 Haziran'da Hüdük Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda 17 yaşındaki Cansel B'nin cesedinin bulunmasının ardından tutuklanan babası M.B (58), ağabeyi A.B. (31) ile daha önce birlikte kaçtığı ileri sürülen eski erkek arkadaşı F.Y'den (18) alınan örnekler ile zanlıların evinde kan lekesi olabileceğinden şüphelenilen gömlek ve suç aleti olabileceği değerlendirilen bıçaklar, İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cansel B. ve şüphelilerden alının doku örnekleri ile olay yerindeki bulguların karşılaştırılacağı öğrenildi.

Adli Tıp Kurumundaki incelemede genç kızın vücudunun farklı yerlerinde 10'dan fazla bıçak darbesi olduğu belirlendi.

- Telefon görüşmeleri incelemeye alındı

Demirci Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında genç kızın babası ve ağabeyinin tutuklandığı olayla ilgili şimdiye kadar 15 kişinin daha ifadesinin alındığı, sayının artabileceği kaydedildi.

Cansel B'nin son 3 aylık telefon görüşmelerinin incelemeye alındığı, genç kızla görüştükleri tespit edilen ilçe dışındaki bazı kişilerin ifade vermek üzere savcılığa çağrıldığı belirtildi.

Maktulün, arkadaş çevresi dışında bazı kişilerle yaptığı uzun süreli görüşmelerin dikkati çekici olduğu ifade edildi.

- Hayati tehlikesi sürüyor

Öte yandan, Cansel B'nin mezarı başında tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunan eski erkek arkadaşı F.Y'nin, Salihli Devlet Hastanesindeki tedavisi sürüyor.

Daha önce birlikte kaçtığı Cansel B'yi, yaşı küçük olduğu için ailesine teslim ettiği ileri sürülen F.Y'nin hayati tehlikeyi atlatamadığı, iyileşmesi halinde ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

F.Y'nin, Cansel B'nin mezarı başına bıraktığı notta ise cinayete ilişkin herhangi bir bilgi bulunmadığı belirtildi.

F.Y'nin, yazdığı notta Cansel'in yanına gömülmeyi istediği, kız arkadaşının ölüm acısına dayanamadığını anlattığı ve intihar ettiği için ailesinden özür dilediği kaydedildi.

- Olay

Demirci ilçesinde 3 gündür kayıp olan Cansel B'nin cansız bedeni, 17 Haziran'da ormanlık alanda bulunmuş, ceset üzerinde yapılan incelemede genç kızın bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenmişti.

Demirci Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında maktulün babası M.B. ve ağabeyi A.B. tutuklanmıştı.

Yorumlar