Mamak’ta asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.Bir mahalleye girdiğinde tüm sokakların asfalt ve kaldırım eksiklerini...

Google Haberlere Abone ol
Mamak’ta asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Bir mahalleye girdiğinde tüm sokakların asfalt ve kaldırım eksiklerini gidererek bölgeden ayrılan Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Haziran ayından bu yana 41 bin 369 ton asfalt, 16 bin 55 metre malzemeli yol bakımı gerçekleştirdi. Bununla birlikte 4 bin 385 metre imarlı yol açımı, 4 bin 200 metre tül bordür yapım ve 6 bin 275 metrekare tretuvar yapıldı.

Çalışmalar büyük bir titizlikle sürüyor

İlçeyi cazibe merkezi haline getirebilmek için dev adımlar atıldığını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bir bölgenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının önemi büyüktür. İlçemizde de hızlı yapılaşmayla paralel bir şekilde altyapı çalışmalarımız artarak devam ediyor. Mamak Belediyesi Fen İşleri bu manada çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor” dedi.

Yorumlar