Madalyalarını şehitlere ithaf ettiler

- Kazan Belediyespor Karate Takımı, İller Arası Karate Zafer Kupası'nda kazandığı madalyaları, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit veya gazi olan Kazanlılara ithaf etti

Google Haberlere Abone ol
Madalyalarını şehitlere ithaf ettiler

ANKARA (AA) - Kazan Belediyespor Karate Takımı, İller Arası Karate Zafer Kupası'nda kazandığı madalyaları, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında şehit olan 9 ve gazi olan 92 Kazanlıya ithaf etti.

Bu yıl dokuzuncusu Ankara'da düzenlenen organizasyonda farklı kategorilerde 6 madalya kazanan Kazan Belediyespor Karate Takımı, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü ziyaret etti.

Antrenör Merve Gözükara, madalyaları FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit veya gazi olan Kazanlılara ithaf ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk, sporcuları tebrik ederek, bundan sonraki müsabakalar için de başarı diledi.

Madalyaların şehit ve gazilere ithaf edilmesinin çok anlamlı olduğunu belirten Ertürk, şöyle devam etti:

"Genç sporcularımızın kazandıkları başarılardan daha önemlisi madalyalarını, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine meydanlara inerek, devletlerinin sonsuza dek yaşaması, bayraklarının sonsuza dek dalgalanması, ezanlarının sonsuza dek susmaması için F-16'lara göğüslerini siper eden ve bu uğurda şehit düşen, gazi olan Kazanlı kahramanlara adamalarıdır. Gençlerimizin bu davranışı bizleri çok duygulandırdı. Onların bu davranışları, devletimize, milletimize, bayrağımıza, ezanımıza göz dikenlere çok anlamlı bin mesajdır. Gençlerimiz geleceğimizin teminatı olduklarını, 15 Temmuz'da tüm milletimizle beraber, tanklara, toplara, F-16'lara karşı durarak göstermiştir. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır."


Yorumlar