Lübnan'da "Türk Tasavvuf Musikisi Konseri"

- Yunus Emre Enstitüsü'nün ramazan dolayısıyla düzenlediği konserde, Türkiye'den gelen Derviş Musiki Topluluğu müzikseverlerle buluştu

Google Haberlere Abone ol
Lübnan'da "Türk Tasavvuf Musikisi Konseri"

BEYRUT (AA) - Lübnan'daki Yunus Emre Enstitüsü'nün ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği tasavvuf musikisi konserinde, Türkiye'den gelen Derviş Musiki Topluluğu müzikseverlerle buluştu.

Yunus Emre Enstitüsü tarafından başkent Beyrut'ta düzenlenen Türk Tasavvuf Musikisi Konseri'nde Türkiye'den gelen Derviş Musiki Topluluğu sahne aldı.

Beyrut'taki bir tiyatro salonunda gerçekleştirilen programa, Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Çağatay Erciyes, Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Cengiz Eroğlu, Beyrut'taki Rusya Kültür Merkezi Müdürü Ayrat Ahmedov ile Lübnan'da yaşayan Türkler ve Lübnanlılar katıldı.

Yaklaşık bir buçuk saat süren konser boyunca Türkçe ve Arapça ilahiler söyleyen sanatçılar, Lübnanlı müzikseverler tarafından uzun uzun alkışlandı.

Konserden sonra sanatçıları tebrik eden Büyükelçi Erciyes, Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Eroğlu ile sanatçılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar