Lassa’dan Arda Turan’a anlamlı film

İSTANBUL (AA) - Lassa, hazırladığı filmle marka elçisi ve Milli Takım kaptanı Arda Turan’a başarı diledi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin...

Google Haberlere Abone ol
Lassa’dan Arda Turan’a anlamlı film

İSTANBUL (AA) - Lassa, hazırladığı filmle marka elçisi ve Milli Takım kaptanı Arda Turan’a başarı diledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin lastik pazarı lideri Brisa'nın markası Lassa, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın bugün 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'ndaki ilk maçı öncesinde duygusal bir film hazırladı.

Bu filmle marka elçisi ve Milli Takım kaptanı Arda Turan’a başarı dileyen Lassa, hazırladığı filmle Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Hırvatistan mücadelesi öncesinde kaptan Arda Turan’ın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Lassa, reklam filmiyle herkesi sosyal medya üzerinden #senbizimkaptanımızsın etiketiyle Arda Turan’a destek vermeye davet etti.

Kaptan olmanın zorluk ve sorumluluklarının anlatıldığı filmde zorlu Hırvatistan maçı öncesi Arda Turan’a verilen destek vurgulandı. Lassa’nın milli sporcuya özel olarak hazırladığı film, "https://www.youtube.com/watch?v=diNJwYYcmD4" adresinden de izlenebiliyor.

İki senelik sponsorluk anlaşması çerçevesinde Lassa’nın global marka elçisi olan yıldız futbolcu, markanın reklam ve iletişim çalışmalarında yer alıyor. Lassa’nın Arda Turan ile yaptığı iş birliği, markanın "Sağlamsa Lassa" konumlandırması ile milli sporcunun zorluklara rağmen yılmadan çalışıp başarıya giden yolu sağlam adımlarla aşarak zirveye ulaşma hikayesiyle örtüşmesinden yola çıkılarak gerçekleştirilmişti.

Yorumlar