Kuyumcudaki silahlı kavganın görüntüleri

- Kuyumcuda çıkan ve bir kişinin tabancayla vurularak öldüğü kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı - Görüntülerde, alacağını istediği kuyumcu çalışanlarıyla tartışan kişi tabancasını havaya doğrulttuktan sonra vurulurken, dükkan içinde yaralıyken darp edilmeye devam ediliyor

Google Haberlere Abone ol
Kuyumcudaki silahlı kavganın görüntüleri

İSTANBUL (AA) - Beyoğlu Okmeydanı'nda bir kuyumcu dükkanında çıkan, bir kişinin tabancayla vurularak öldüğü kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, 7 Nisan'da, altın toptancılığı yapan Ahmet Nurol Bıyık (50) alacağını tahsil etmek için G.T. ve S.E.'nin ortak işlettiği Müverrih Ali Caddesi'nde bulunan kuyumcuya gitti.

Güvenlik kamerası görüntülerinde Bıyık ile dükkanda bulunanlar arasında tartışma yaşandığı, Bıyık'ın yanında getirdiği tabancayı havaya doğrulttuğu ve iş yerindekilerin elindeki tabancayı alabilmek için bir süre boğuştuğu ve tabancanın ateş alarak yaralandığı görülüyor.

Bıyık'ın yaralanmasına karşın kuyumcuda ve kaldırıldığı hastanede darp edildiği kameralara yansıyor.

El ve karın bölgesinden yaralanan Bıyık'ın önce Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı, saldırıya uğramasından sonra güvenlik gerekçesiyle Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği, burada 15 gün süren tedavisinin ardından hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyeden serbest bırakıldı.

Olay yeri güvenlik kamera görüntülerini alan Ahmet Nurol Bıyık'ın oğlu Muhammet Hasan Bıyık, görüntüleri analiz ettirdiğini ve tabancanın ateş almasına babasının değil, tartıştığı gruptan bir kişinin sebep olduğu iddiasında bulundu.

Görüntüleri savcılığa teslim ettiğini belirten Bıyık, soruşturmanın yeniden başladığını söyledi.

Muhammet Hasan Bıyık, babasının, parasını almak için dükkana gittiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Böyle bir şey olacağını düşünmüyordu. Babamın yaralandığını duyunca kuyumcu dükkanına gittim. Babamı ticari taksiyle Okmeydanı Hastanesine götürdüm. Tartıştığı kişiler hastaneye gelip beni darp ettiler, babama saldırdılar. Güvenlik gerekçesiyle Şişli Etfale sevk edildi. Babam 15 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra vefat etti. Görüntülerde tetiği çeken kişinin dükkanın sahibi olduğu görülüyor. Bu insanlar ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Umuyorum adalet yerini bulur."

Yorumlar