Kuveytli futbol adamları Trabzon'u ziyaret etti

- Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacısalihoğlu: - "Trabzon'da özellikle Körfez ülkelerinden gelecek takımlara çok iyi kamp imkanları sunulabilir"

Google Haberlere Abone ol
Kuveytli futbol adamları Trabzon'u ziyaret etti

TRABZON (AA) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) öncülüğünde Trabzon'a gelen Kuveytli spor adamları, kentte spor tesislerini gezdi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (TTSO) yapılan yazılı açıklamada, turizmin çeşitlendirilmesi projesi kapsamında spor turizminin geliştirilmesi için çalışma başlatıldığı, bu kapsamda Kuveyt'ten gelen futbol adamları, teknik direktörler ve menajerlerin Trabzon'daki spor tesislerini gezerek kamp olanaklarını araştırdığı ifade edildi.

Spor adamlarının Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni de ziyaret ettiği ve yönetim kurulu üyeleri Suat Şen ve Özer Bayraktar ile görüşme yaptığı kaydedilen açıklamada, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nun şu ifadelerine yer verildi:

"Körfez ülkelerinden Trabzon'a büyük ilgi var. Kentte çok çeşitli spor dallarında modern tesisler bulunuyor. Son dönemlerde yapılan yatırımlarla kentimizdeki konaklama imkanları da çok gelişti. Spor turizminde Antalya'nın rolünü görüyoruz. Trabzon'da özellikle Körfez ülkelerinden gelecek takımlara çok iyi kamp imkanları sunulabilir."

Proje yetkilisi Vahit Ketboğa ise kafilenin olumlu görüşlerle ülkelerine döndüklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Trabzon ve çeşitli ilçelerdeki spor tesislerini, antrenman merkezlerini ve otelleri incelediler. İmkanları beğendiler ve takımların kamp yapması için mükemmel bir ortam olduğunu vurguladılar. Olumlu bir dönüş alacağımızı umuyoruz. Sadece futbol değil, basketbol, voleybol, yüzme, hentbol gibi branşlarda da kamp olanaklarının yeterli olduğu görüşündeler."


Yorumlar