Kulp Belediyesinden hastalar için servis aracı

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Kulp Belediyesince tahsis edilen minibüsle, hastalar hastaneye ulaştırılıyor

Google Haberlere Abone ol
Kulp Belediyesinden hastalar için servis aracı

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Belediyesi İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirmenin ardından, hastalara servis aracı tahsis etti.

İçişleri Bakanlığınca Kulp Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Fatih Dülgeroğlu'nun ilçedeki vatandaşları belediye hizmeti ile tanıştırmak için başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda Dülgeroğlu'nun talimatı ile hastaların ulaşım sıkıntısının çözülmesi için servis aracı tahsis edildi.

Servis aracı her gün 07.00 ile 17.00 saatlerinde hastaları belirlenen noktalardan alarak, hastaneye ulaştırıyor.

Dülgeroğlu, yaptığı açıklamada, hastanenin ilçe dışında olduğunu belirterek, hastaların hastaneye ulaşım konusunda sıkıntı yaşadığını tespit ettiklerini aktardı.

Vatandaşlara rahat ve ücretsiz bir ulaşım imkanı sağlamak üzere bu çalışmayı başlattıklarını vurgulayan Dülgeroğlu, özelikle yaşlı ve hasta vatandaşlara rahat bir şekilde hastaneye gidip gelme imkanı sunmak istediklerini aktardı.

Dülgeroğlu, hizmetin halka hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ücretsiz ulaşım hizmetinden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, "Bu proje bizim için çok iyi oldu. Bazen hastaneye gidecek paramız olmuyordu. Bu hizmeti hayata geçirenlerden Allah razı olsun." ifadesini kullandı.

Yorumlar