Kulp Belediyesi yeni mezarlık yolu için çalışmalara başladı

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Belediyesi Yeşilköy Mahallesi’nde bulunan Devlet Hastanesi ile spor salonunun arasındaki alanda yapımı devam eden yeni mezarlığa ait yol çalışmalarına başladı.Kulp Belediyesi, merkez Eski Mahallesi’nde bulunan...

Google Haberlere Abone ol
Kulp Belediyesi yeni mezarlık yolu için çalışmalara başladı

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Belediyesi Yeşilköy Mahallesi’nde bulunan Devlet Hastanesi ile spor salonunun arasındaki alanda yapımı devam eden yeni mezarlığa ait yol çalışmalarına başladı.

Kulp Belediyesi, merkez Eski Mahallesi’nde bulunan mezarlıkta çok az yer kalması nedeniyle, Yeşilköy Mahallesi’nde bulunan Devlet Hastanesi ile spor salonun arasında kalan alanda başlatmış olduğu yeni mezarlık çalışmalarını hızlandırdı. Kulp Belediyesinden yapılan açıklamada, “Mevcut Merkez Mezarlığı’nda çok az yer kalması nedeniyle, bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için çalışmalarımızı hızlandırdık. 20 bin metrekare alanı yeni mezarlık için düzenleyip yol çalışmalarına başladık. Yol çalışmalarımız bir hafta içerisinde tamamlanarak yeni mezarlık çevresi taş duvarla örülecek. Yeni mezarlık alanımız defin işlemlerin yapılması için hazır hale getirilmiştir” denildi.

Yorumlar