Küçükçekmece'de 15 Temmuz Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

- İki binden fazla fotoğrafın değerlendirmeye alındığı yarışmada Sedat Suna birinci, Serap Korkmaz ikinci, Nazlı Kılıç ise üçüncü oldu - Yarışmada jürinin seçtiği 57 eser, 23 Kasım 2016 tarihine kadar Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde ziyaret edilebilecek

Google Haberlere Abone ol
Küçükçekmece'de 15 Temmuz Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

İSTANBUL (AA) - Küçükçekmece Belediyesi'nce düzenlenen 15 Temmuz Fotoğraf Yarışması'nın kazananları açıklandı.

Küçükçekmece Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre belediye tarafından organize edilen 15 Temmuz Fotoğraf Yarışması için İstanbul Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde bir ödül töreni düzenlendi.

15 Temmuz darbe girişiminden 7 Ağustos 2016 Yenikapı Buluşması'na kadar olan süreci anlatan 2 binden fazla fotoğraf sahibinin başvurduğu yarışmanın ödül töreninde, yarışma birincisi Sedat Suna'ya 10 bin TL'lik, ikincisi Serap Korkmaz'a 7 bin 500 TL'lik, üçüncüsü Nazlı Kılıç'a ise 5 bin TL’lik ödülleri takdim edildi.

Ayrıca yarışma kapsamında 2 bin TL'lik 3 adet mansiyon ödülü, bin 500 TL'lik Küçükçekmece Belediyesi Özel Ödülü ve 200 TL'lik 50 sergi ödülleri de sahiplerini buldu.

- "Şehit ve gazilerimize minnet borcumuzu ödemeye çalışacağız"

Törende konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için o gece yaşananları unutturmamanın görevleri olduğunu belirterek, "15 Temmuz ve sonrasında yaşananları unutmamak ve unutturmamak için hayata geçirdiğimiz fotoğraf yarışmasının dereceye giren katılımcılarına bugün ödüllerini takdim ediyoruz. 15 Temmuz’u unutturmamak için Küçükçekmece Belediyesi olarak projelerimize devam ederek şehit ve gazilerimize minnet borcumuzu ödemeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Aralarında İzzet Keribar, Sami Uçar, Ozan Sağdıç, Mustafa Binol ve Ahmet Çağlar'ın da bulunduğu jüri tarafından sergilenmeye değer görülen 57 eser, 23 Kasım 2016 tarihine kadar Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde ziyaret edilebilecek.

Törene AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ve Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya'nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar