Kucağında çocukla uyuşturucu satarken yakalandı

- Cami avlusunda kucağındaki çocukla dilenci gibi davranarak uyuşturucu sattığı iddiasıyla yakalanan İranlı kadın tutuklandı

Google Haberlere Abone ol
Kucağında çocukla uyuşturucu satarken yakalandı

İSTANBUL (AA) - Fatih'te cami avlusunda kucağındaki çocukla dilenci gibi davranarak uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan İranlı kadın tutuklandı.

Fatih'te devriye görevi yapan Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekibi, Valide Sultan Camisi yakınında durumundan şüphelendikleri bir erkek ve kadını takibe aldı. Bir süre sonra cami avlusuna giren iki şüpheli, kucağında 1,5 yaşındaki çocuğuyla dilencilik yapan kadına para verip küçük bir paket aldı.

Polisler tarafından yapılan kimlik kontrolünün ardından Gürcistan uyruklu karı-koca olduğu belirlenen şüphelilerin dilenciden aldıkları paketin içinde 8 gram uyuşturucu bulundu. Bunun üzerine, polis ekibi Gürcistanlı karı-koca ile kucağında çocuğuyla dilenci gibi davranan İran uyruklu N.M'yi (33) gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden İran uyruklu N.M. tutuklanırken, Gürcistanlı karı-koca serbest bırakıldı.

Yorumlar