Kocan Kadar Konuş: Diriliş İsviçre'de

- Şebnem Burcuoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan film, Cenevre'de izleyiciyle buluştu

Google Haberlere Abone ol
Kocan Kadar Konuş: Diriliş İsviçre'de

CENEVRE (AA) - Şebnem Burcuoğlu'nun aynı ismi taşıyan kitabından uyarlanan "Kocan Kadar Konuş: Diriliş" filmi, İsviçre'nin Cenevre kentinde sinemaseverlerle buluştu.

Filmin gösterimine, Burcuoğlu ile Türkiye'nin Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Haluk Ilıcak, Türkiye'nin Cenevre Başkonsolosu Hüseyin Barbaros Dicle ve birçok sinemasever katıldı.

Burcuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsviçre Türk Derneği (Association Suisse-Turquie) Başkanı İnci de Boccard Özalp aracılığıyla Cenevre'de Kocan Kadar Konuş: Diriliş'in sinemaseverlerle bir araya geldiğini ve organizasyonun, THY sponsorluğunda gerçekleştiğini söyledi.

Filmi Cenevre'de ilk defa seyrettiğini belirten Burcuoğlu, "Çok güzel bir kadro. Yine çok hareketli ve güzel bir film oldu. Yeni kitabım 'Şekerpare de Cenevre'deki dostlarımızla buluşuyor. Şekerpare de yeni bir kitap. Bir ay önce yayımlandı" şeklinde konuştu.

Yeni kitabı Şekerpare'nin sinemaya uyarlanma ihtimali hakkındaki soruya ise Burcuoğlu, "Şu an için bir şey yok ama hayırlısı" dedi.

Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Hümeyra ile Nevra Serezli'nin başrollerinde oynadığı romantik komedi film, "Kocan Kadar Konuş" filminin devamı neteliğinde.

"Kocan Kadar Konuş: Diriliş" izleyiciye ilk filmdeki gibi eğlenceli bir hikaye sunmayı amaçlıyor. İlk filmde ailesi ve çevresinin evlilik baskılarıyla baş eden, Ezgi Mola'nın canlandırdığı "Efsun", ikinci filmde aşık olduğu adama kavuşuyor ancak aşk hayatının önündeki engeller azalmıyor.

Şebnem Burcuoğlu'nun romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini yine Kıvanç Baruönü üstlendi.

Yorumlar