Kocaeli'de kamyonet ile kamyon çarpıştı: 4 yaralı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, TEM otoyolu Küçük Sanayi Sitesi mevkisinde...

Google Haberlere Abone ol
Kocaeli'de kamyonet ile kamyon çarpıştı: 4 yaralı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, TEM otoyolu Küçük Sanayi Sitesi mevkisinde İstanbul istikametine giden Zafer Yazıcı idaresindeki 34 VR 0584 plakalı kamyonet, önüne seyreden sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 16 SV 103 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle sürücü Zafer Yazıcı ile kamyonette bulunan Rahman Özbek, Mustafa Haşimi ve Jasur Kasımov yaralandı. Araçta sıkışan 4 yaralıyı kurtarmak için olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sanayi sitesindeki bazı vatandaşlar da kurtarma çalışmalarına destek verdi.

Sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Darıca Farabi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle TEM otoyolu İstanbul istikameti yaklaşık bir saat ulaşıma kapanınca yolda uzun konvoy oluştu. Araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Gebze Küçük Sanayi Sitesi'nde çalışan işçilerden Mustafa Yücel, kazayı görmediklerini ancak çarpışma sesini duyduklarını belirterek, ''Araçta sıkışanların olduğunu görünce levyeleri alarak buraya geldik." diye konuştu.

Yorumlar