Kocaeli Valisi Güzeloğlu:

- "İlimizin Cengiz Topel Askeri Havalimanı, çevresi, Donanma Komutanlığı ve askeri birliklerde hareketlilik olduğu iddiaları gerçek değildir. Hiçbir şekilde semalarımızda askeri bir uçak ve helikopter uçuşu söz konusu değildir"

Google Haberlere Abone ol
Kocaeli Valisi Güzeloğlu:

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "İlimizin Cengiz Topel Askeri Havalimanı, çevresi, Donanma Komutanlığı ve askeri birliklerde hareketlilik olduğu iddiaları gerçek değildir." dedi.

Güzeloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kocaeli semalarında kontrolsüz helikopter ve uçaklar uçuyor." şeklindeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Vatandaşların bu tür iddialara itibar etmemesini isteyen Güzeloğlu, "İlimizin Cengiz Topel Askeri Havalimanı, çevresi, Donanma Komutanlığı ve askeri birliklerde hareketlilik olduğu iddiaları gerçek değildir. Hiçbir şekilde semalarımızda askeri bir uçak ve helikopter uçuşu söz konusu değildir. Vatandaşlarımızın asılsız haberlere itibar etmemelerini ve bu konuda herhangi bir yanlış habere inanmamalarını rica ederim." diye konuştu.

Yorumlar