KMÜ’ye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu kuruldu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), bünyesinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu kurulması Bakanlar Kurulu kararıyla onaylandı.Resmi Gazete’nin 06.12.2017 tarihli sayısında sekiz farklı üniversitenin yeni kurulacak olan fakülte, enstitü...

Google Haberlere Abone ol
KMÜ’ye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu kuruldu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), bünyesinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu kurulması Bakanlar Kurulu kararıyla onaylandı.

Resmi Gazete’nin 06.12.2017 tarihli sayısında sekiz farklı üniversitenin yeni kurulacak olan fakülte, enstitü ve yüksekokullarının listesi yayımlanırken Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu da bu listede yer aldı. Kararın memnuniyet verici olduğunu ifade eden KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, “Yeni kurulan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuzla birlikte akademik gelişimimizi bir adım daha ileriye taşımış olduk. Üniversitemizi istikrarlı bir şekilde büyüterek yükseköğrenimimize daha üst seviyelerde fayda sağlama çabamız artarak devam edecektir. Bu anlamda yeni kurulan yüksekokulumuzun başta KMÜ ailesi olmak üzere ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar