Kırklareli nöbeti sürdürüyor

Kırklareli'nde vatandaşlar, darbe girişimine tepki gösterdi

Google Haberlere Abone ol
Kırklareli nöbeti sürdürüyor
Kırklareli'nde,  başarısız darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Vilayet Meydanı'nda ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, darbe girişimine tepki gösterdi.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ve Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz de demokrasi nöbetine destek verdi.
Grubun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan attığı sırada, İl Sağlık Müdürlüğünde ambulans şoförü olarak çalışan Emrah Terzioğlu, "Ona söylemek istediğim çok önemli bir şey var." diyerek kız arkadaşı Zeynep Ertürk'ü sahneye davet etti.

Dizlerinin üzerine çökerek cebinden çıkardığı yüzüğü Ertürk'e uzatan Terzioğlu, "İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta, bir ömür boyu ellerimi tutmaya var mısın?" dedi. Teklif karşısında şaşıran Ertürk, "Sonsuza kadar evet." yanıtını verdi.

Protokol üyeleri ile yakınları, çifti tebrik etti.

Emrah Terzioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, darbe girişiminin ardından kız arkadaşıyla sürekli meydanda olduklarını söyledi.

Vatan sevgisinin her şeyin önünde olduğunu belirten Terzioğlu, "Arkadaşlarımın yardımıyla kız arkadaşıma sürpriz evlenme teklifi hazırladık. Bizim sevgimiz ve aşkımız meydanlarda daha fazla büyüdü. Ben de evliliğimizin meydanlarda taçlanmasını istedim." dedi.

Zeynep Ertürk ise çok heyecanlı olduğunu dile getirerek, demokrasi nöbetine katılmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Yorumlar