Keş Dağı'na yürüyen BBP İlçe Başkanı Sivas'a ulaştı

SİVAS (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Mudanya İlçe Başkanı Mahmut Kemal Dilbirliği, 2009 yılında Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düştüğü...

Google Haberlere Abone ol
Keş Dağı'na yürüyen BBP İlçe Başkanı Sivas'a ulaştı

SİVAS (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Mudanya İlçe Başkanı Mahmut Kemal Dilbirliği, 2009 yılında Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düştüğü Kahramanmaraş'taki Keş Dağı'na ulaşmak için 6 Mayıs'ta Mudanya'dan başlattığı yürüyüşte Sivas'a ulaştı.

62 yaşındaki emekli öğretmen Dilbirliği, partisinin il başkanlığında yaptığı açıklamada, helikopter kazasının üzerinden 7 yıl geçmesine rağmen herhangi bir sonuca ulaşılamadığını söyledi.

Dilbirliği, "Ben de buna tepki olarak 6 Mayıs günü Mudanya'dan yürüyerek yola çıktım. Bu, bir protesto yürüyüşüdür. Bu, bir adalet yürüyüşüdür." diye konuştu.

BBP İl Başkanı Uğur Bulut da "Bir mesaj vermek adına, tüm bu adaletsizlikleri gidermek adına bir kutlu yürüyüş gerçekleştiren, temiz devlet arayışı içerisinde bulunan ağabeyimiz var. Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanımız, Mudanya'da başlatmış olduğu yürüyüşünde dün Kayseri'de mola verdi, iki gün de Sivas'ta Muhsin Başkanımızın memleketinde misafirimiz olacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar