Keçileri çalınınca üzüntüden, bulununca sevinçten ağladı

- Kahramanmaraş'ta tek geçim kaynağı olan keçileri çalınınca büyük üzüntü yaşayan ve ağlayan yaşlı kadın, polis tarafından bulunan hayvanlarına yeniden kavuşunca bu kez sevinçten gözyaşı döktü

Google Haberlere Abone ol
Keçileri çalınınca üzüntüden, bulununca sevinçten ağladı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta 75 yaşındaki bir kadının tek geçim kaynağı olan keçilerini çalan 3 kişi, polis tarafından yakalandı. Keçileri çalınınca büyük üzüntü yaşayan kadın, onlara yeniden kavuşunca sevinçten gözyaşı döktü.

Alınan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesi Karaziyaret Mahallesi 72. Sokak'ta yaşayan Fatma Dağlı'nın 13 keçisi, 3 gün önce çalındı.

Hırsızlık olayının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalışma başlattı. Olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin kullandığı aracı tespit etti.

Zanlıların Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunduğunu belirleyen ekipler, Ç.O. (24), M.D. (30) ve S.K'yı (25) gözaltına aldı.

Bu kişilerin gösterdiği yerde yapılan aramalarda 10 keçi bulundu. Diğer 3 keçinin ise kesildiği anlaşıldı.

- "Kuzularım" diyerek keçilerine sarıldı

Fatma Dağlı, çalınan keçilerinin bulunduğu haberi üzerine İl Emniyet Müdürlüğüne davet edildi.

Emniyette sevinç gözyaşı döken ve "kuzularım" diyerek keçilerine sarılan Dağlı, yaptığı açıklamada, tek geçim kaynağının bu hayvanlar olduğunu söyledi.

Dağlı, "Allah devletimize zarar ziyan vermesin. Polislerden Allah razı olsun, keçilerimi bulup getirdiler." dedi.

Kadının oğlu Hasan Dağlı da keçiler çalınınca annesinin büyük üzüntü yaşayıp gözyaşı döktüğünü, bulununca da bu kez sevinçten ağladığını ifade etti.

Yorumlar